Новите Деца Индиго, Кристал и Дъга. Защо са тук? - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 93)

  Рет қаралды 85,366

CHOKO

CHOKO

3 ай бұрын

През последните 40 години изследователи от цял свят наблюдават нарастващия феномен на нов тип деца, наричани деца от звездни семена или деца индиго. Терминът "индиго" се основава на наблюдението на повишена концентрация на този цвят в аурата на децата, докато "звездни семена" произтича от убеждението, че тези деца са от други планети и са дошли да помогнат на човечеството в тези трудни времена.
Свръхнадарените деца често знаят неща, които не би трябвало да знаят. Често ни изненадват с това, което разбират още от ранна възраст. Тези деца показват необичайни психически способности като телепатия, интуиция, предусещане, телекинеза, дистанционно гледане, телепортация, левитация и междуизмерно съзнание. Въпреки че не всички деца Индиго или Звездни семенца притежават всички тези умения, те имат способността да усещат, когато другите са в нужда и предлагат утеха и изцеление - подобно на шаманите или хора, които са преминали процеси на посвещение или преживявания, близки до смъртта.
Примерите за такива деца не са малко. През 2002 г. Шо Яно - дете на едва 12 години завършил с пълно отличие университета "Лайола" в Чикаго, а шест години по-късно той получава докторска степен по молекулярна генетика и клетъчна биология.
През 2006 г., шестгодишният Айнан Коли от Сингапур, който изговаря първите си думи на двуседмична възраст изнася научна лекция за киселини и алкалоиди.
А през 2013 г. Адам Кърби, едва двегодишен, който четял книги от 10-месечна възраст, станал най-младият член на "Менса", с коефициент на интелигентност 141..
Но от къде идват?
Звездните деца са специални същества, изпратени на Земята от различни части на Вселената, за да помогнат в растежа и развитието на планетата и нейните жители. Притежавайки уникални психически, духовни и извънсетивни способности, те са тук, за да донесат мир, да разрушат несправедливите модели и системи и да доведат до промяна в съзнанието ни.
Те са избрани за конкретна мисия да помогнат на Земята да премине в реалност от по-висока вибрация. Някои Звездни деца разказват, че преди да се родят, те са си избрали конкретните родители, които да им помагат в насочването и подкрепата на тяхното израстване. Така че на практика, ако сте родител на звездно дете, считайте се за късметлия, че сте избрани да играете важна роля в тяхното духовно пътешествие.
Гледайте епизодите на Скритата Реалност тук:
• СКРИТАТА РЕАЛНОСТ
Гледайте историите на известни личности тук:
• НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВ...
Гледайте епизодите на "Заедно за 1" тук:
• ЗАЕДНО ЗА 1
Гледайте мъдрости от вековете тук:
• MЪДРОСТИ ОТ ВЕКОВЕТЕ
Абонирай се : goo.gl/sYVcMB​​​
Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com
За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg
Facebook : goo.gl/76ebjk
Инстаграм : goo.gl/CBvouW
Магазин : goo.gl/w5Pf4j
Индиговите деца често са силно интуитивни и психични, но могат да потиснат тези способности, за да се впишат в обществото по-добре, което води до физически проблеми като чести мигрени. Те могат да извършват много задачи наведнъж, понякога с дефицит на вниманието или обсесивно-компулсивно поведение и поради това често са погрешно определяни като имащи ADD или ADHD.
Някои от най-често срещаните черти на децата индиго:
Силна воля с остър ум
Бунтарски дух и неодобрение на властта
Проницателност и иновативно мислене
Силна връзка с природата, животните и растенията
Емоционални и силно експресивни
Понякога могат да бъдат антисоциални
Чувстват се различни, изгубени или неразбрани
Кристални деца
Кристалните деца са следващото поколение звездни деца. Може да разпознаете Кристалните деца по очите им - красиви големи очи, пълни с доброта и любов. Те започват да се появяват на планетата между 1990-2010 г. Аурата на кристалните деца не е непременно опалесцираща, а по-скоро е в цвят октарин - това е цвят, който не е в рамките на типичния диапазон, видим за човешките очи, но вместо това е на различна, по-висша цветова октава. Има нежни пастелни тонове и за нетренирано око аурата на кристалните деца може да изглежда безцветна - оттук и терминът „Кристални“. Високата честота на енергийното им поле обаче е това, което го отличава.
Повечето от тези деца са част от Златния лъч на Въплъщението и Еволюцията, което им дава способността да имат ясновидски и лечебни сили. Те са родени в шестото измерение на съзнанието и имат способността бързо да достигнат до деветото измерение на пълното Христово съзнание и след това да напреднат до тринадесетото измерение, което символизира универсалното съзнание.
#choko #скритатареалност #skritatarealnost
Звездните Деца на Новото Човечество и Излизането от 3D Матрицата - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 93)

Пікірлер: 391
CHOKO
CHOKO 3 ай бұрын
Поради някаква причина Ютуб автоматично слага опцията “без коментари” на този епизод. Включвам я вече за втори път и се извинявам за причиненото неудобство.
Cvetina Stoqnova
Cvetina Stoqnova 3 ай бұрын
Хубаво е да се знае че, звездните също могат да се трансформират. градират..🙂 индиго -кристал -дъга
petq dineva
petq dineva 3 ай бұрын
Мисля че ти си кристал 😉
Anna Apostolova
Anna Apostolova 3 ай бұрын
И аз мисля, че Чико е звезден!
Antonio Stoqnov
Antonio Stoqnov 3 ай бұрын
Ами нормално да спират коментарите та нали ще стигнем до отговори които не бива да знаем нали...?
Gigi Migi
Gigi Migi 3 ай бұрын
Искат да запазят дъгата за недъгави...
Violeta Kupenova
Violeta Kupenova 3 ай бұрын
Имам това дете в дома си, но е преливащ и в трите вида. Роден е 1996 и до 8 клас му беше трудно, че е различен. Наистина е благодат да имаш такова дете в семейството. Той беше този, който ми даваше съвети и накрая ме пречупи, да започна да се грижа за себе си и да се опознавам. Благодаря за темата днес.
Емилия Малинова
Емилия Малинова 3 ай бұрын
Благодаря за лоялността ти към нас, Стоянчо, че макар да си болен, отново устояваш на думата и дълга си! 💞🙂Такова хубаво е и името ти-да стоиш твърдо, да устояваш СТОИЧЕСКИ пред всеки проблем! Затова те наричам с името, което носеше и татко, прекрасен, добър човек като тебе! Винаги гледам с интерес твоите клипове-ето дойде ред и на една , нного обсъждана тема! Както и ти казваш, около Втората световна война са родени доста,, индиго"-хора-с виолетовата аура на мъдростта.Има ги и в България! Те са дошли със специална мисия-да творят само добро, да отстояват справедливостта, да помагат безкористно, да даряват обич на всички, а ние знаем, че любовта има най- високата вибрация в полза на Земята! Тези от тях, които са живи, продължават да имат свръхсензитивност, интуиция, телепатия, гадателски и лечителски дарби!Но, те остаряват и ще ги замести новото поколение,, кристални"-и деца,, на дъгата",които носят още по-силни дарби! Защото идват на земята от друг висш свят и от малки проявяват невероятните си умения и мъдрост!Те владеят, освен всичко на ,, индиго"децата, още :телекинеза, телепортация, много висок потенциял интелигентност и прояви на висш разум! С тези способности, те могат да намират с лекота отговори и на най-трудните въпроси, пред които е изправено съвременното човечество!Можем да ги отличим само по дълбокия,👁👁 красив, светъл и топъл💞поглед! С цялото си присъствие, тези чудни създания увеличават многократно положителните вибрации, на Земята! Толкова са ни нужни в❤ днешния объркан и толкова сложен свят, трябва да сме благодарни, че ги има сред нас! А, на тебе винаги ще блсгодарим, че ни даряваш със знания, емпатия и постоянно си наш медиатор с висшия разум! 🙏💞👆🌟🍀🌹👁👥🙂ПОКЛОН!!!
turbo music55
turbo music55 3 ай бұрын
Набор ми е вашия син, при мен нещата също се случваха интересно и сложно.Няма да обяснявам какво се очакваше от мен, защото винаги съм се старал да не се очаква. Пътя на душата е тежък! Тя е млада докато е жива.
Unofficial
Unofficial 3 ай бұрын
Уникално е как се променя светът. ❤️🙏 Любовта расте в нас, и ще дойде момент в който тя ще даде своите плодове.
nelly nails art
nelly nails art 3 ай бұрын
Много вярно! Дано повече хора осъзнаят информацията от това видео. Аз съм Индиго! Интуицията никога не ме е подвеждала. Контролирам мислите си. Защото това, което мисля и казвам, става реалност. Тези деца не могат да изпитват завист и злоба.
CHOKO
CHOKO 3 ай бұрын
Благодарим ти
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
Браво прекрасно съвършено
СНЕЖАНКА ХРИСТОВА
СНЕЖАНКА ХРИСТОВА 2 ай бұрын
Здравейте! Не зная от кой вид съм, отдавна не съм дете, но когато бях 12 годишна, забелязах че когато си помисля нещо и то непременно се случва:дядо ми живееше в САЩ и си пишехме, прибирайки се от училище аз знаех, че ще има в пощата писмо и винаги беше така, а нямаше как да предвидя!?!?!?И още нещо :ако се припизная в някого, най-късно след 5 мин. го срещам.... Все още не мога, да си го обесня, а вече съм на 61 г. 😮
Dani Zhecheva
Dani Zhecheva 2 ай бұрын
Къде мога да ди измеря цвета на аурата
Denitsa Georgieva
Denitsa Georgieva 2 ай бұрын
@Dani Zhecheva Аура Камера София. Пътува и до морето лятото, в Созопол си направих такава и ти праща и имейл със информация според твоята аура. Аз бях индиго когато я мерих и беше много интересно. Имай в предвид че може да се промени аурата. Интересно ще е пак, в този етап на живота, да си направя нова. Има фейсбук страница за човека. Готин е. Правят и медитация.
Varban Varbanov
Varban Varbanov 3 ай бұрын
Страхотна тема,Чоко,имам едно такова дете в домът си,моят внук,който е роден в 1996г.Такава доброта излъчват очите му,а и цялата му душа….В училище бяха му сложили етикета”Аутист”,имаше много проблеми с другите деца….Сега завърши висшето си образование!След това предаване съм вече сигурна,че той е “звездно дете”,благодаря на Бог,че е избрал да се роди в нашето семейство!
Simona Varg
Simona Varg 2 ай бұрын
Ами, те и за мен така мислеха и какво ли още не, но ето ме - с висше образование и съм млад учител!
Десислава Димитрова
Десислава Димитрова 3 ай бұрын
Благодаря ти за великолепното видео. Освен звезните деца има и звезни души, които също помагат за вдигането на вибрацията на Земята.
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
Да правят го
Елица Баненска
Елица Баненска 3 ай бұрын
Благодаря за всичко, което правиш за нас Чоко! ❤️Чудесен епизод.
Desi Kostadinova
Desi Kostadinova 3 ай бұрын
Много благодаря за това видео, дано повече хора се припознаят ❤️ За себе си знам, че съм кристално дете и още нещо, но способностите ми започнаха да се развиват след като се роди синът ми, а той е дете на дъгата 🌈 Няма по-голямо щастие от това да имаш такова дете до себе си, то те държи постоянно в уникални вибрации, пожелавам го на всеки. Те знаят доста интересни неща, създават невероятни чудеса. Мога да ви разкажа много 😊
CHOKO
CHOKO 3 ай бұрын
Благодаря ти
Йорданка Танева
Йорданка Танева 3 ай бұрын
kaloqnDM
kaloqnDM 3 ай бұрын
Би ли разказала малко повече за способностите ви
Desi Kostadinova
Desi Kostadinova 3 ай бұрын
@kaloqnDM не се чувствам готова да разказвам с много подробности пред непознати, мога само да кажа, че се проявява телепатията, ясновидство - усещане на енергията около хората и дори картини от тяхната реалност. Малкия, той просто е творец ❤️
Nina Naidenova
Nina Naidenova 2 ай бұрын
Ще бъдат интересни вашите преживявания и спомени с уникалното ви дете от друга планета! Пишете, моля! ❤
Magi Kambur
Magi Kambur 2 ай бұрын
Радостно е да чета, че звездните семенца са се разпознали тук в това описание. Аз също съм една от тях. Знам колко е тежка вибрацията на земята за тези крехки създания особено в детската възраст. Аз още от 5г. казвах на моята родна майка, че искам да си ходя у дома (т.е. не се чуствах никак удобно в това измерение). Сега се справям прекрасно, сплотявам се с будни други звездни семенца и живея мисията си, встъпила съм в силата си съвсем отговорно. Готова да предам щафетата на идното, по-добро поколение. ✨✨✨
Yu. Markovska
Yu. Markovska 3 ай бұрын
На 5 години, та и до ден днешен, любимата ми песен е "Цвят лилав" на Ирина Флорин. Не знаех, че съм индигово дете, докато майка ми не ми разказа за това, бях още тийнейджър. Тя дори днес държи лекции за това как да отгледаш индигово или кристално дете. Наистина майка ми не съм я избрала случайно, тя ми е пътеводител. Като дете не бях точно аутсайдър, а просто бях много различна и невинаги се вписвах, трудно ме разбираха. Заради изостреното ми чувство за справедливост ме набеждаваха, че само споря и вечно се хвърлям да защитавам и не пускам. А днес съм магистър по човешки права. Като дете доста сънувах и знаех за някои неща от сънищата. Вече като осъзнат човек са научих да ги направлявам. Радвам се да виждам такова съдържание в Ютуб и се гордея, когато млади хора работят за просветление на други млади хора, най-вече за децата. Благодаря за това, което правиш!
Pavlina Angelova
Pavlina Angelova 3 ай бұрын
Благодаря Ви! Продължавайте да събуждате хората! ❤
Bojin Georgiev
Bojin Georgiev 3 ай бұрын
Здравей Чоко епизода беше много хубав, направил си го въпреки че си се разболял, пожелавам ти бързо оздравяване.❤️
CHOKO
CHOKO 3 ай бұрын
Благодаря ти
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
​@CHOKO пожелавам вам ти прекрасно подходящо предназначено уздравяване и успешно от рас
Mariynna Petrova
Mariynna Petrova 3 ай бұрын
Чоко ,благодарим за предаването и за волята да не се отказваш и да следваш вдъхновението си ! Чудя се обаче тук от доста време ,защо деца индиго не виждаме на ръководни постове в управлението на държавите или други ръководни длъжности ,нали индиго децата затова са дошли на Земята, те са бунтарите ,а някак са се покрили. Защо ли е така ? Имаш ли обяснение ?
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
Защото имаше нужда да е предназначено да е така и не знам дали Чоко има обесниение затова
Ekaterina Georgieva
Ekaterina Georgieva 3 ай бұрын
Тука сме ,ще се съберем и ще направим всичко заедно. За това ви моля да ми пишете.
Emily Garnev
Emily Garnev 3 ай бұрын
Chudesna konstatacia, Mariynna! Moiat otgovor e: zashtoto vlastta ne e tiahna cel. Celta im e duhovnostta, duhovnoto usyvyrshenstvane, koeto povishava vibraciite.
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
​@Emily Garnev защото имат по интересно подходящо опцио предназначения за тях чрез техните таланти
Mariynna Petrova
Mariynna Petrova 3 ай бұрын
@Emily Garnev но нали рибата се вмирисва от към главата, от там би трябвало да се започва според мен
Габриел
Габриел 3 ай бұрын
Много интересно видео за пореден път ! Признателност и благодарност Чоко ! 🙏 Иска ми се да засегнеш във видеата си ,нашата тракийска връзка с древните цивилизации... древния ватански език и великите души ,раждали се на българските земи. Иска ми се да засегнеш темата за апостол Павел и проповядванията му по наще земи ,за интересните факти около Йоан Кръстител и мистичната връзка на България със всичко това! Благодаря предварително! 🙂 Има много какво да се каже ...
Svetla Janska
Svetla Janska 3 ай бұрын
Промяната е неизбежна и е естествено да започне от децата. Ниските вибрации са присъщи на сапиенса, но благодарение на вродените любознателност и състрадание той расте духовно. Макар че съм на 66 имам чувството че съм на 666. Толкова дълъг път изминаха,много научих и още се уча. Благодаря на всички будни хора ❤️❤️❤️. Помагате ми по леко да приемам лошото, с вяра в доброто. Защото жестокостта, завистта, егоизма са все още много силни и ежедневно убиват много...
Silviq Nedqlkova
Silviq Nedqlkova 3 ай бұрын
Да, аз се определих като кристално дете, а моите деца са на дъгата с които се гордея! И всеки ден взаимно се променяме и се учим.! Надявам се към по добрите си същности.!
tonybadams1
tonybadams1 3 ай бұрын
Огромна е отговорността и явно има доста заблуди за разбиване.Най-вече егото да се върне към целостта !
Ели Кикот
Ели Кикот 3 ай бұрын
Здравей Чоко! Много интересно видео! Нямаме търпение да видим какво сте подготвили с екипа ти! Успех на канала!
Olga Ivanova
Olga Ivanova 3 ай бұрын
Благодаря за информация за новите деца на Планетата ни. Те са малки Звездички, те пускат искрички, лъчи и осветяват Целия свят! И разпалват всички нас за Живот, пълен Красота и Съвършенство! Нали за такъв Живот сме създадени, всички Човешки Същества. Щом Бог Отец - Творец на цялата Вселена и на нас, значи сме с Неговия Произход и сме Част от цялото Му творение, частица сме от Бога и от Вселената.
Людмила b Вълева
Людмила b Вълева 3 ай бұрын
С признателност и любов към твоята работа!
Emili Dertili
Emili Dertili 2 ай бұрын
Благодаря ,че ни споделяте такива информации, за да опознаем повече себе си и как да посрещнем новото , за което не всичко знаем. 🙏
Monk Marionson
Monk Marionson 2 ай бұрын
Прекрасен епизод!Благодаря!Може би сте гледали беседите с кристалната дете Дария от Варна ?Има ги тук в KZhome.
Lidiya Kuzmanova
Lidiya Kuzmanova 3 ай бұрын
Приветствам те и благодаря за всичко ,което ни представяш.Много ценно и важно за нашите знания.
Емилия Железарова
Емилия Железарова 3 ай бұрын
Благодаря Чоко за много интересната тема, за децата индиго и кристалните деца. Но не бях чувала за дъговите деца. Отдавна исках да науча по подробно за тези интелегентни деца. Попаднах случайно на видеото, за което съм много доволна. Винаги правиш много интересни видеа. С нетърпение очаквам следващото видео,на каквато и да е тема Сигурна съм, че отново ще ни изненадаш. Благодаря от сърце, за твоя труд и желание да ни просветлиш поне малко. 😇💫🌹🌹🌹🍀🍀🍀👍. ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ. 🍀🍀🍀🍀🍀🐞☺️.
Ай. Джи. Лилит
Ай. Джи. Лилит 3 ай бұрын
Аз съм индиго и имам силно развита интуиция. Черпя информация от акашовите полета. Пиша книги въз основа, на сънища и информация, която получавам. Мога да виждам и ефирното поле, така нареченият етер. Пътувам астрално по време на сън. Като го правя неволно. Не заспивам с такава цел. И от сън регресия знам от кое съзвездието идвам и че там има планета. Две години по-късно, астрономите откриха такава във същото съзвездие.
Wild &Free
Wild &Free 2 ай бұрын
Всички хора пътуват астрално на сън
Mariya Rasheva
Mariya Rasheva 2 ай бұрын
Дяволът заблуди 1/3 ангелите, а колко по- лесно човека! Като не познават задълбочено писанията, с всякакви теории, философии, езически вярвания и внушения ще бъдат подвеждани да вярват в неистини! Като отхвърлиха Пътят , Истината и Живота биват улавяни в мрежите на лукавия, издигайки своето его, смятащи се изключителни, без да търсят освещението от Бога, смирението, борбата с греха чрез Неговата сила, а емоции, окултизъм и връзка с духове, представящи се благодетели, но всъщност са самите демони! Жалко че могат да бъдат завинаги погубени, ако не се върнат при източника на вечния Живот! " Ето що е вечен живот - да ПОЗНАЯТ Тебе, единния и истинен Бог и Исуса Христа, Когото си изпратил! "
Ай. Джи. Лилит
Ай. Джи. Лилит 2 ай бұрын
@Wild &Free Не всички осъзнават какво сънуват и какво им се случва. :) Нито разгадават информация, която им се пуска чрез сън.
Grisha Nedyalkov
Grisha Nedyalkov 2 ай бұрын
😂😂😂
Lyudmila Todorova
Lyudmila Todorova 3 ай бұрын
Житейската мисия, да, това е спуснато от горе, да ни промени и да ни направи по добри. Отдавна се говори за огледалните деца, мисля че това е същото. Аз съм виждала и почувствала силата на такова дете. Благодаря Чоко, видеото беше супер!!
CHOKO
CHOKO 3 ай бұрын
Благодаря ти
tonybadams1
tonybadams1 3 ай бұрын
Те са над 200 типа ! Само звездните са 100 типа мин !
Silviq Nedqlkova
Silviq Nedqlkova 3 ай бұрын
Ще се радвам, ако всеки осъзнае себе си с частица от това видео. Бъдете отдадени на личностното си развитие и слушайте сърцето си. Желая ви много здраве и успех в това което правите за вашето развитие, а също и единението към което се стремим.
Svetlana Yankova
Svetlana Yankova 3 ай бұрын
Благодаря за видеото Моята внучка е кристално дете Успех, продължавай да събуждаш хората ,това твоята мисия !
CHOKO
CHOKO 3 ай бұрын
Велико
tonybadams1
tonybadams1 3 ай бұрын
Момичетата могат само да се събуждат,но и да се избягва възпитанието ( опростено момичетата не се възпитават), а и е огромна отговорността на тези ,които се хвалят .Тепърва има много да "четат" !!!
rumi milkova
rumi milkova 3 ай бұрын
Много ценна информация,благодаря ти Чоко.Аз определено съм от втория вид деца кристални.Поздрав от мен и много успехи.🙏💜🥰
Петя Асенова
Петя Асенова 3 ай бұрын
Благодарим за прекрасната работа,както винаги интересно и обогатяващо видео.Благодарим,че ви има.
Anelia Sergio
Anelia Sergio 3 ай бұрын
Поздрав от индиго , хубаво е това, което правиш. Успех и светло бъдеще.
Thea V.T.
Thea V.T. 3 ай бұрын
Поздрав от едно кристално дете. Супер видео! Продължавай да търсиш, да учиш и да развиваш себе си!
Silviq Nedqlkova
Silviq Nedqlkova 3 ай бұрын
Прекрасно видео!Днешното общество има огромна нужда от тези звездни същности за стигнем до така бленуваното единение!!! За да разберем най после откъде идваме, за какво сме тук и къде отиваме??
Ива Минчева
Ива Минчева 3 ай бұрын
Все едно видях себе си,явно не случайно синия цвят ми е любим, припознах се от тези хора,.поклон и благодаря.❤️🍀🙂
Shef Yamak
Shef Yamak 3 ай бұрын
Аз до колкото знам най- дълбоко е в историята, ще се радвам да гледам един епизод за това защо няма дървета на над 500г, въпреки че могат да оцеляват.
tonybadams1
tonybadams1 3 ай бұрын
Много правилно . Дърветата са мъдреците на Земята !
ana диана
ana диана 2 ай бұрын
има по света единични ,преди метала дървесината е била основата на уредите .
Svetoslav Stoyanov Art
Svetoslav Stoyanov Art 3 ай бұрын
Поклон и Благодаря и аз също! Бързо оздравяване. Би било чудесно, ако засегнете и дълбоката мъдрост на богомилите в някоя от темите. Това е наше богатство, което сме дали на света... Благословени да сте целия екип!
giotto sofia
giotto sofia 2 ай бұрын
Благодаря за информацията! Много бих искала да кажете нещо и за душите, които не са приети от родителите си и майките им са направили аборт по желание! Дали е възможно на по-късен етап тези души все пак да се въплътят и да срещнат "убийците " си?!😢
Zhivka Toshkova
Zhivka Toshkova 3 ай бұрын
Винаги съм знаела, че нямам нищо общо с родителите си, ако не си приличахме визуално, бих си помислила че съм осиновена 😅 Имам силно чувство за истина и справедливост и съм промяната, от която мисля имат нужда хората около мен, дори някой път по-лошия начин да го постигна, пример: давам на някой урок, нека след това не ме харесва, не е проблем, важното е да се развие и да разбере грешката си, нека бъде по-духовен и правещ добро 😊
Neli Mladenova Nikolova
Neli Mladenova Nikolova 3 ай бұрын
Благодаря~ Благодаря! Благодаря!!! Работя по темата"Академия Когиталност и децата на Новото време" и това видео ми е изключително полезно! Това е новото "нормално" и ние сме в дълг пред тези деца - да ги разбираме и подкрепяме, защото всяко едно от тях е огледало на еволюцията на Човечеството! А така и те са наши Учители, за да осъзнаем пък ние кои сме! Поклон и Благодаря!
TANYA DE MAR
TANYA DE MAR 3 ай бұрын
Прекрасна тема, благодаря много!💙
Нибиру
Нибиру 3 ай бұрын
Докато говореше за децата кристал се разплаках, явно съм едно от тях! Докосна душата ми. Благодаря ти ❤
Galena Georgieva
Galena Georgieva 3 ай бұрын
😄
Тодорка Ковачева
Тодорка Ковачева 3 ай бұрын
Обичаме Ви и много интересно предаване правите ! Благодаря Ви!
Zlatka Karabasheva
Zlatka Karabasheva 3 ай бұрын
Аз мисля че съм от звезните деца.Така го чуствам.Благодаря ти за този специален епизод за мен.💕🇧🇬❤💋🍀
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
Прекрасно
Neli Borimechkova
Neli Borimechkova 3 ай бұрын
БлагоДаря🙏🙏ценя труда ти🙏🙏мисля че ти си едно от тези деца🦋🌈💜аз съм индиго🤗Уважение и поклон за работата ти🙏🙏
Rosica Karaivanova
Rosica Karaivanova 3 ай бұрын
Прекрасен епизод! Благодаря Чоко!
Svetla Yordanova
Svetla Yordanova 3 ай бұрын
Прекрасно💙 Ще ми е интетесмо темата за Светлиия език. Благодаря!
Aleksandra Tomova
Aleksandra Tomova 2 ай бұрын
От известно време имам голям интерес към канала"secret origins"... днес интуитивно разбрах кой го е създал. Thank you for it.
yanko yankov
yanko yankov 3 ай бұрын
Хубава тема,имаш невероятен прочит бих желал да чуя гласът ти в -сто-ри тел-- някое произведение на Ремарк :) или на Майкъл Нютън “Пътят на душите” примерно. Успех.
dimitar vasilev
dimitar vasilev 3 ай бұрын
Много добро видео! Благодаря Ви, че малко по малко ни събуждате. Поклон!
Gally Nikole
Gally Nikole 2 ай бұрын
Много трудна мисия имат тези деца! ❤
Ina Nedeva
Ina Nedeva 2 ай бұрын
Благодаря за прекрасното видео! Дадохте ми отговорите на доста въпроси❤
Asya Asenova
Asya Asenova 3 ай бұрын
С благодарност и любов за споделеното времето и знание 🙏🤍
Ивайло Стоянов
Ивайло Стоянов 3 ай бұрын
Много приятен епизод ! :) попринцип не виждам аури но имам приятелка която съм виждал как направо свети в лилаво! да оздравяваш по-бързо!
Jan Klod Van Dam
Jan Klod Van Dam 3 ай бұрын
Роден съм 1995г и от 17 годишен започна моето по-осъзнато духовно и личностно пробуждане, но още като дете изпитвах (изпитвам и до днес) всички белези на децата Индиго, както и тези на Кристалните деца. Дали е възможно да се е получил микс между двата типа души у някои хора? Благодаря ти за поредния прекрасен епизод, Чоко! :)
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
Възможно е
tonybadams1
tonybadams1 3 ай бұрын
Дам, Преходен тип , събуждаш се ! Добре :) КАкво те кара да си себе си !
Добромир Русев
Добромир Русев 3 ай бұрын
Имам чувството че аз съм късно осъзнатото космическо дете на 21век в човешки образ.Почти винаги неразбран за жалост.Дано само не съм прав че съм последния звезден прах!!!
tonybadams1
tonybadams1 3 ай бұрын
Ние винаги чуваме реалността .Но това е толкова простовато и наивно и го отхвърляме.Самозаблуждаваме се и отхвърляме. Та просто се чуй какво отхвърляш и го направи и скоро ще промениш реалността. Също препоръчвам слушане на аудио книги или лекции за тема как да изградим автентичният си Аз -образ или просто да сме истински !
Djemalie Kotcheva
Djemalie Kotcheva 2 ай бұрын
Любов и благодарност! Много ценно видео!❤❤❤
Natasha Angelova
Natasha Angelova 3 ай бұрын
Здравейте Велик е Създателя Никой не е по велик от него и слава Богу Благодаря сърдечно Радвам се че ви слушам
Miss March
Miss March 3 ай бұрын
Отнякъде знам,че индиго,кристал и дъга идват на етапи като подготвителни за човеците. Сега за големият преход обаче, идват не само дъга а и диамантени деца заедно с още много-много други едновременно. Ще е прекрасно да осветим и узнаем повече и за тях❤
Betty Apos
Betty Apos 3 ай бұрын
Благодаря за това видео! Много полезно ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
Благодаря
Nicola Nick
Nicola Nick 3 ай бұрын
Тези Деца се появиха още през 1970 година.Не че завършват по-рано училище и университет, ами правят неща в разрез с действащите физически закони, като с енергията на погледа си възпламеняват сгради, коли и други големи обекти. Тях няма какво да ги поощряват родителите им или учителите им, просто всички се страхуваха от тях , без да разсъдят че силата, която е в тях се проявява само при наличие на някаква дръзка Несправедливост. Вместо да премахнат тези несправедливо неща, те ги затвориха в САЩ зад решетки като опасни престъпници.Мисията, която са имали, вече са я изпълнили.И ще се раждат нови и нови .Винаги Висшите Селения са помагали на хората да напреднат, като са отваряли очите им да гледат на Света от друга, по-правилна Перспектива. Енох,Моисей, Елиас, Дева Мария Йоханес също не са от нашето Сътворение, а от по-старо такова и бяха дошли да помогнат на Човечеството договорени от Бога.Всеки , който няма гроб и напуска Земята жив издигайки се нагоре противно на физическите закони , не принадлежи към Човешката Раса.Наречете ги Звезден Човек, Гражданин на Висшите Селения , Служител на Бога, Представител на по-старо Сътворение..Все едно ! Дали е в образ на Дете, Мъж или Жена - също е без значение.Тялото е все едно - само една дреха, една обител на Душата(Нашата самоличност, която е обител на един Божествен Дух.Когато се промени взаимоотношението, като се активира Дъхът (който става обител на Душата и ТЯ на Тялото - тогава физическите закони не действат.
Михаил
Михаил 3 ай бұрын
Благодаря за клипа ...всяка една дума е абсолютна истина ...поклон 🙏
Nikolai Kunchev
Nikolai Kunchev 3 ай бұрын
Чоко преди няколко години гледах видео на Дария - кристално дете от Варна ! Ще е интересно да поговориш с нея , но и не само ! Търси такива деца , за да научим от тях какъв свят искат да създадът! Това е много важно за хората, които са забравили с каква мисия са дошли на земята ! Направи такова видео ! Трябва да си припомним , за да направим планетата си едно по-добро място за живеене !
Mariynna Petrova
Mariynna Petrova 3 ай бұрын
И на мен ми е много интересно какво стана с това момиченце, напоследък не се чува нищо за нея. Моля те Чоко ,направи епизод с нея ,дори и съвсем кратичък.
Flora Ilieva
Flora Ilieva 3 ай бұрын
Подкрепям!
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
CHOKO може ли? Да питаш тази дария иска ли? да участва в твое видео
Ekaterina Georgieva
Ekaterina Georgieva 3 ай бұрын
Така е ,наистина е кристално дете.
Ani Veselinova
Ani Veselinova 2 ай бұрын
Много благодаря за уникални епизод от много дълго време го чаках Много си заслужава много як😊😊😊
Nina Naidenova
Nina Naidenova 2 ай бұрын
Много интересна, любопитна тема. Дори за размисъл! Защо, от къде, как!
Veselina Ben
Veselina Ben 3 ай бұрын
Аз съм индиго . Прекрасен епизод за пореден път 💙
tonybadams1
tonybadams1 3 ай бұрын
По скоро преходен !
Mihail Todorov
Mihail Todorov 3 ай бұрын
Здравей, Чоко. Аз съм индиго и имам много добра развита интуиция и пророчески сънища😊
CHOKO
CHOKO 3 ай бұрын
Благодаря ти, че сподели!
Zornitsa Kostova
Zornitsa Kostova 3 ай бұрын
❤️
Mihail Todorov
Mihail Todorov 3 ай бұрын
@CHOKO ❤️☺️
tonybadams1
tonybadams1 3 ай бұрын
Индиго имат огромна воля и са прекалено напористи .По скоро си преходен ... или подобно !
Mihail Todorov
Mihail Todorov 2 ай бұрын
@tonybadams1 напротив. Една жена чете акашовите записи и ми каза, че душата ми идва от планетата Нихал. Откъдето идват индиговите деца.
Daniela Merdzhanova
Daniela Merdzhanova 3 ай бұрын
Невероятен филм. Благодаря ти. Познах себе си в кристалните . С удоволствие следя всички твои филми.
CHOKO
CHOKO 3 ай бұрын
❤️
simona moneva
simona moneva 3 ай бұрын
Досега не съм срещала деца за които ни разказахте,да се надявам да се докосна до такива от близо. Темата ,която бих желала да чуя е телепортация!
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
Значи един път сънувам че съм в Провадия после в коридора в дома си и и после се събуждаждам в дома си в в спалнята си и ходя до коридора в после пипам един от пръзорците и чак тогава разбрах че сънувам
Мария Леврон
Мария Леврон 3 ай бұрын
Успех в мисията, звездни приятелю!
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
Споко още баланс на провали и успехи го ползват
Svetla Kusheva
Svetla Kusheva 3 ай бұрын
Прекрасно видео отново. Благодаря ти. Моля те направи още по темата. 😊
Maria Mihailova
Maria Mihailova 2 ай бұрын
Благодаря ви! 🙏🙏🙏Много успех!
Пейчо Пейчев
Пейчо Пейчев 3 ай бұрын
Благодарим ти за прекрасния епизод. Оздравявай бързо.
Яна Георгиев
Яна Георгиев 3 ай бұрын
Ти Си едно от тези деца, Чоко!🤗🙏
Krisa Kancheva
Krisa Kancheva 2 ай бұрын
Явно съм индигова бабичка - влизам напълно в параметрите😊
Emily Garnev
Emily Garnev 3 ай бұрын
Blagodaria, Choko, za dobre vyrshenata rabota na po-visoki vibracii! Tozi tip hora ne sa i ne triabva da sa pod svetlinite na projektorite v publichnoto prostranstvo, zashtoto vlastta ne e tiahna cel. Tiahnaya cel e duhovna. Te triabva da rabotiat tiho, nenatraplivo, postoianno, mydro, s argumenti, celenasocheni kym cennostna sistema i moralni dobrodeteli.
Zdravka Mitreva
Zdravka Mitreva 2 ай бұрын
Благодаря ,беше чудесно. Успех в другите начинания.
CHOKO
CHOKO 2 ай бұрын
Благодаря ви
Юлия Джокина
Юлия Джокина 3 ай бұрын
Благодаря❣️!!!Кратичко и Прекрасно....искам да вървим към Любовта🕊️!!!
Petia Hristova
Petia Hristova 3 ай бұрын
Благодаря ти !Беше прекрасно!Здравей ти желая! НИЕ сме повече ❤️
Dora Zheleva
Dora Zheleva 3 ай бұрын
Благодаря много 🙏 Кога ще се срещнем на живо?
Дилян Атанасов
Дилян Атанасов 3 ай бұрын
Много добре подредено видео. Браво Чоко!
CHOKO
CHOKO 3 ай бұрын
Благодаря ти
Murtagon
Murtagon 3 ай бұрын
Не е важно каква е темата, важно е да се стреми към истината. А истината е най- първо многопластова, после мистериозна необятна, безгранична... тя е едно от най- важните неща на този свят! Хората трябва да си дадат сметка ,че тя е нещо много важно и сам трябва да извоюваш и натрупаш в себе си. Да станеш жива истина спрямо хората, спрямо света ,спрямо аза ти. Никой няма да ти я каже по БТВ или ББС или в научно списание.. това е все едно да чакаш да придобиеш търпение без да си си го изработил сам :Д ПП - Когато говориш за новите деца си сложил Анакин, а той стана Вейдър :)
CHOKO
CHOKO 3 ай бұрын
Случайност?
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
Подходящо опцио предназначение в действие чрез талант от колкото случаиност
Ваня Великова
Ваня Великова 3 ай бұрын
Благодаря ти СНОКО много ме вълнуват тези теми
Emiliy Vasileva
Emiliy Vasileva 3 ай бұрын
Благодаря ТИ ЧОКО ТИ СИ ЕДНО ОТ ЗВЕЗДНИТЕ СЕМЕНЦА❤️
Plamen Petrov
Plamen Petrov 3 ай бұрын
Единствения проблем е, че Земята не се върти. Ако има такива деца, е много хубаво!
Jaklin Georgieva
Jaklin Georgieva 3 ай бұрын
По тази тема бихте ли добавили и децата аутисти, те също са свързани по някакъв начин с еволюцията ни :) деца с високо функционален аутизъм. Като възрастни, като погледнем в исторята са поставяли началото на цели нови епохи. Научна, технологична и разбира се в изкуството. За мен тези деца наистина са пратени с мисия. За съжаление аутизма в редки случаи е високо функционален, но 1 от 10 да кажем е наистина феноменален свръх човек.
The X files
The X files 2 ай бұрын
Много добре мислиш. Всичко е свързано по определен начин. Всеки притежава нещо специално, понякога сме добри, в други случаи лоши. Винаги има равновесие. Най-трудно се оползотворя потенциал. Не е лесно ако имаме способности, освен ако не ги приемем положително. Важното е да сме добри хора. Ако се потопят в очите ви, виждам една красива тъга, бушуваща като ураган с високи вълни, заливащи кътче от брега на твоята душа. Гледаш нощем звездите, събуждащи сълзите, но накрая остава само една усмивка, затоплящо сърце както слънце се вкопчва с изгрева като надежда 💙🌞
Galina Alexieva
Galina Alexieva 3 ай бұрын
От десетилетия виждам аурите на хората и досега никога не съм виждала някой с индигова аура ,с кристална също ...може би ,едва двама души с бяла до светло виолетова аура ...останалите масово са жълти ,сини , зелени и червени ...Честно ,с годините съм се надявала ,че ще срещна истински духовен водител и ще го позная по аурата ,обаче ,досега само ПСЕВДО ( от това което виждам ,не могат да ме излъжат ). Очаквам с нетърпение това ,което сте ни подготвили ! И Благодаря за Светлината ,която даваш на родените в тъмното !
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev 3 ай бұрын
Повярвай за да го видиш
tonybadams1
tonybadams1 3 ай бұрын
Аз не виждам аури ,но преди 10 год викам на еда майка ,я какви карсиви виолетови очи има това дете. А тя кафяви са ! Погледах и да бяха кафяви ,но аз не вярвах ,че са и затова ми се виждаха виолетови .
ana диана
ana диана 2 ай бұрын
кой цвят какво е за човека
ana диана
ana диана 2 ай бұрын
за тях не може да има етикет и шаблон някой имат по малко но част от това ,,индиго" и доста сме незапознати с отвъдното колкото и да ни се иска да го знаем .Най важното е в живота ни за нищо да няма лъжа и тогава има и Божата благодат .Баба ми който имаше 5 деца ми каза че децата който сега се раждат (1985г.беше детето) са с по умни очи от децата преди години ( 1940г . на тези години е свидетел тя ) .
Роси Ночева
Роси Ночева 2 ай бұрын
Глупости винаги е имало и ще има различни, знаещи и можещи....Сега през новото време всичко се преувеличава
Vaniq Koleva
Vaniq Koleva 3 ай бұрын
От дете се чувствам различна.. Бях трети клас когато се чудех защо съм толкова различна от съучениците си. Не можех да играя като тях. Изглеждаше ми много наивни а те ме мислеха за човек който не иска да играе с тях. А аз си мисля само за музика . Пеех и когато свърши песента виждах как мълчат и онемяват. Докато не се отърсят и да започнат да ръкопляскат. Усещах някаква силна пареща Любов идваща от Небето.. И знаех ще трябва да я покажа на хората .. бях малка и усещах тази силна любов идваща от горе и понякога ми пареше около мен от тази енергия. Дори ме болеше.. Имам красиви големи кристално зелени очи..
ana диана
ana диана 2 ай бұрын
това ми го беше казал един който много хубаво пее и е музикант . Всеки се ражда с талант с който да работи през живота си и изпълнели се това живота му е най щастливия и най големия майстор е .
venelin tzetzov georgiev
venelin tzetzov georgiev 3 ай бұрын
Братле благодаря ти винаги съм знаел че не съм сам , от малък подарявам усмивки , и презареждам околните , превръщам всяко зло в любов и не спирам да благодаря за всичко най-вече за трудните моменти , защото те са за силните хора , господ е велик , благодаря ти за това което правиш заедно за едно с нас , Бог пред нас и ние след него , Божието слово пазим🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Beautifull Lady
Beautifull Lady 13 күн бұрын
👏🏻👏🏻👏🏻🫶
Petranka Peneva
Petranka Peneva 3 ай бұрын
Благодаря! Бързо оздравяване 😃
Бойка Дъскарева
Бойка Дъскарева 3 ай бұрын
благодаря ти стояне с нетърпение ще очаквам следващото ти видео бьди жив и здрав
Diana Gandeva
Diana Gandeva 2 ай бұрын
Прекрасно видео. Благодаря Ви!
Tinka Obretenova
Tinka Obretenova 3 ай бұрын
Поклон и благодаря !!!
CHOKO
CHOKO 3 ай бұрын
❤️
peghk rubsk
peghk rubsk 3 ай бұрын
Моля направете клип за велесовата книга.Много е важна за българите.
Maria
Maria 3 ай бұрын
Прекрасно видео ! Благодаря !❤
The X files
The X files 2 ай бұрын
Съгласен. Хубаво излъчване и прекрасни очи. Мисля, че има нещо специално в тях, като това, което се описва в предаването 🙂
Brave Heart
Brave Heart 3 ай бұрын
Браво!
Ati Shaban
Ati Shaban 2 ай бұрын
Аз съм от кристалните😊 Аз открих много неща в тях които ни свързват😅😅😅
Mr. Mercury ?
Mr. Mercury ? 3 ай бұрын
Светът ни се променя, но трябва ли да звучи странно? Но ако кажем, че ние го променяме, тогава в тази секунда в нас порив на прозрение изкача ли в нас? Напред стремглаво се движи набезът гръмлив и неокротим, сякаш пробива стените, зад които е живеел досега и ги ранява и забравя. Така и съвремието ни преобръща да бъдем "социални животни", а чоловешкият ген, геном в нас го зарязваме, впиваме стремежи към кръгове неизбежни и еднакви, нали или не, ние виждаме пречупвания в мирогледите си. А ако не, вече подвластност витае у нас, вас. Днес изпитанието на чоловека бе е да намери какво е чоловек, но не като същество или телесна материя, а какво е онова необозданото, всевишно негово преподобие, дет с дъх диша, с душА живее и милее, а разумът му се ищи да извае ВСЕВИШНОСТ, СВЯТОСТ С ЧИСТОТА. Где се е скрило то? Или сме го покрили и пак грешим. Прямостта ни наша, ни надвива. Будни ли сме, кой знае? Чакаме да чуем глас или почукване и да се провика, па че да тръгнем тогаз. И що? Да тръгна или да остана, ази единствен аз решавам да пребъда, тогаз крачката аз я крача,а другите? Къде останаха, къде отидоха? Мълвата е една,има ли я?
Yanka Kyuchokova
Yanka Kyuchokova 3 ай бұрын
Благодаря!💖💖💖🌈🌺
ЧЕТВЁРТЫЙ ЭПИЗОД ► Tiny Bunny (Зайчик) #10
47:32
Kuplinov ► Play
Рет қаралды 5 МЛН
junya jr. Funny Video😂😂😂 |Junya jr. BEST Tiktok!! #shorts #cocomelon #Junyajr.
00:29
Junya jr.andMask / こじゅんや
Рет қаралды 35 МЛН
Do Pawnshops Scam You?
00:33
MrBeast
Рет қаралды 29 МЛН
Новите деца. Послания от космоса под индиго
28:00
Новото познание
Рет қаралды 137 М.
ЧЕТВЁРТЫЙ ЭПИЗОД ► Tiny Bunny (Зайчик) #10
47:32
Kuplinov ► Play
Рет қаралды 5 МЛН