Проф. Юлиан Карабиберов в "Легенди" / Prof. Julian Karabiberov @ Legends

  Рет қаралды 54,890

Легенди / Legends

Легенди / Legends

9 ай бұрын

Проф. Юлиан Карабиберов, епизод №100.
Един от най-добрите български специалисти в областта на спортната кондиционна подготовка и пионер на бодибилдинг-фитнес движението в България.
Преподавател по кондиционна подготовка и лека атлетика в НСА „Васил Левски“.
Член на треньорския съвет на БФВ и отговарящ за подготовката на кондиционните треньори на националните гарнитури по волейбол.
Има 3 защитени патента, създател на първата българска научно-базирана тренировъчна система Fit Motion. Автор на 64 научни статии и редица учебници и учебни помагала.
Лектор по кондиционна подготовка в БТШФ към БФС в нива УЕФА „В“, УЕФА „А“ и УЕФА „PRO“ лицензи.
Основател на професионален спортен колеж „Био Фит“ и JK Fitness Gym.
Представител за Европа на Американската школа за подготовка на персонални треньори C.O.R.F.I.T. и основен лектор и ръководител.
Консултант и кондиционен треньор на редица отбори, между които ВК Тренто (Италия), Модена (Италия), Верона (Италия), Халбанк (Турция), Аркада Галац (Румъния), Националните отбори по вдигане на тежести на Мексико, Аржентина, Перу, Венецуела и Доминиканска република, Българския национален отбор по волейбол (мъже и жени), Българския национален отбор по автомобилизъм, сноуборд и др.
Проф. Карабиберов е и сред пионерите в дистрибуцията на хранителни добавки у нас.
Спортният клуб към JK Fitness - SNC е основан през 1995г. от проф. Юлиан Карабиберов.
Той е известен като „МЛО“. Носи името на американската фирма за хранителни добавки MLO, която е първата фирма, представлявана от SNC. Същевременно MLO е спонсор на клубните състезатели. "МЛО', а по-късно преименуваният тим "Юниверсал" развиват най-напред състезателен културизъм и фитнес. В клуба са развили своята кариера легенди като Стоил Стоилов, Христомир Христов, Димитър Димитров, Валентин Петков, Росен Миладинов и др.
Отборът по лека атлетика към спортен клуб "Юниверсал' е създаден през 2002г., като през него преминават също редица големи български имена в спорта.
За повече информация посетете личния сайт на проф. Карабиберов:
julian-karabiberov.com/
Подаряваме Ви епизод №100, гледайте, слушайте и попивайте.
Очакват Ви още много интересни теми и гости!
Последвай ни и в:
Facebook: bit.ly/2FJlMHl
Instagram: bit.ly/3jl8L4h
Twitter: LegendiLegends
Spotify: spoti.fi/2TeTM1p
Apple Podcasts: podcasts.apple.com/bg/podcast...
Google Podcasts : podcasts.google.com/feed/aHR0...
SoundCloud: soundcloud.com/cfcjgwgp3shy
Deezer: www.deezer.com/us/show/206787...
-
Георги Харизанов
Веселин Вълчев
Легенди / Legends
Българският подкаст

Пікірлер: 51
Nikolay Kostov
Nikolay Kostov 9 ай бұрын
В интернет пространството има много малко разговори по-качествени от този. Проф. Карабиберов просто скри шапката на всички, които си мислят, че разбират от фитнес. Поздравления за епизода и идеята за госта !
Daniel Tsonev Hristov
Daniel Tsonev Hristov Ай бұрын
Velik si Yuliane, istinska legenda, pomnia te ot ViF, na zakritata pi😊sta po leka atlética beshe ni prepodavatel. Blagodaria za predavaneto. Vdigash Im levanta otnovo, na nastoiasjti legendi v soporta I givota. Muchas gracias amigo
Diyan Svrakov
Diyan Svrakov 9 ай бұрын
Всеки епизод е пълен с толкова полезна информация, че направо ... Здраве и успехи на целия екип 🙏
Mina Iorgova
Mina Iorgova 9 ай бұрын
Велик подкаст! Чакам втора част с нетърпение, този човек има още много какво да каже. 👏🙏💪
Мартин Ангелов
Мартин Ангелов 9 ай бұрын
С голямо нетърпение очаквам всеки ваш гост. Благодаря Ви ,че ни ограмотявате.
Едуард Янчев
Едуард Янчев 9 ай бұрын
Поздравления за епизода! Подхванахте много любопитни теми, които бяха изключително интересни за нас. Напред с развитието на канала!
Snej Dimitrova
Snej Dimitrova 9 ай бұрын
Респект към този човек -Легенда! Благодаря ви за този епизод❤️
Milen Ivanov
Milen Ivanov 9 ай бұрын
Много хубав и полезн разговор.
Zdravko Stoichkov
Zdravko Stoichkov 9 ай бұрын
За пореден път уникален гост. Професор Карабиберов е пример за положителното влияние на спорта върху здравето и качеството ни на живот. Дано всички да изглеждаме като него на неговата възраст. Респект за огромната му база от знания! Легенди - най - добрият подкаст!
Ивайло Иванов
Ивайло Иванов 9 ай бұрын
Поздрави на целия екип
Yordan Dyalkov
Yordan Dyalkov 9 ай бұрын
Легенди чудесни сте !! Продължавайте все така :)
Svetoslav Matuski
Svetoslav Matuski 9 ай бұрын
Уморихте човека от жажда 😂. Поздравления за подкаста.
Момчил Андонов
Момчил Андонов 9 ай бұрын
БРАВО, БРАВО, БРАВО. НАЙ- АДЕКВАТНИЯ ПОДКАСТ!!!!!
Спартак Кършаков
Спартак Кършаков 9 ай бұрын
Експертиза от световно ниво, подкрепена със солидни факти!
Vasilisa Koseva
Vasilisa Koseva 9 ай бұрын
Страхотен!
M. S.
M. S. 2 ай бұрын
Супер полезен подкаст, съжалявам, че чак сега го виждам. Мисля, че ще си допаднете много и с Инес Субашка, ще но е приятно и нея да видим при вас.
Milen Dragiev
Milen Dragiev 6 ай бұрын
ЛЕГЕНДИ.....нямат аналог!...най-добрите сте!!!💪❤🇧🇬
nik t
nik t 9 ай бұрын
Благодаря ви. От тази легенда съм научил всичко за този спорт. от него могат да учат всички “измислени ютубърчета “на 20г -30 г ……поклон
LizardSquad
LizardSquad 6 ай бұрын
супер интересн подкаст
Мирослав Джоков
Мирослав Джоков 9 ай бұрын
Топ съдържание както винаги
Martin Dimitrov
Martin Dimitrov 9 ай бұрын
Това е ЕПИЗОДЪТ !!!
Doychin Karshovski
Doychin Karshovski 9 ай бұрын
Много добър епизод! Браво на екипа на Легенди, чудесни въпроси. Професор Карабиберов винаги е удоволствие да слушам и разговарям:)
Теодор Тодоров
Теодор Тодоров 9 ай бұрын
Уникален гост. Благодаря за споделената информация!
Daniel Vuchkov
Daniel Vuchkov 9 ай бұрын
Супер съдържателен и качествен разговор! Поздравления и благодарности, че дадохте възможност проф. Карабиберов да достигне до по-голяма аудитория, каквато без съмнение заслужава човек с толкова много знания и опит. Ще е голямо удоволствие епизодът с него да има втора част.
dimitar asenov
dimitar asenov 9 ай бұрын
Страхотен епизод! Наистина трябва да го поканите отново 😇
George Bousserski
George Bousserski 6 ай бұрын
Най-добрия podcast в нета.. Водещия е мноооого начетен и ерудиран.Всички интервюта са абсолютно интересни и полезни. Карабиберов ,беше мои преподавател в НСА ПОЗДРАВИ И УСПЕХ.Очакваме още занапред!
Georgi Ikov
Georgi Ikov 9 ай бұрын
Уникално
Alexandar Kalapov
Alexandar Kalapov 9 ай бұрын
Страхотен епизод, малка забележка изслушвайте гостите си повече, не ги прекъсвайте. Поздрави!
Mina Minkova
Mina Minkova 9 ай бұрын
Топ епизод!
Veselina Todorova
Veselina Todorova 6 ай бұрын
Имам честта и удоволствието да се запозная и да се уча от проф. Юлиан Карабиберов. Един преподавател, в чието присъствие никога не усещаш приетото демонстриране на превъзходство, защото той винаги ти говори като на равен, като на приятел, винаги се отнася с много уважение и разбиране, дори и когато знае,че се опитваш да врътнеш някой от типичните студнтстки номера. Буди уважение с подхода си, с човечността си и с професионализма си, със знанията си за живота, които така умело преплита и споменава в лекциите/разговорите.
Kostantina Vasileva
Kostantina Vasileva 8 ай бұрын
Благодаря на прекрасния епизод! Изключително удоволствие е да слушаш професора, човек с много знания и опит! Бих искала да може да достигне до повече хора, които се занимават със спорт и особено трениращите във фитнес залите! Благодаря ви отново!!!
Electroforce92
Electroforce92 7 ай бұрын
Проф. Карабиберов е истинска легенда в българския спорт. Внесъл е толкова много новости в методиката за тренировка, възстановяване и хранене. Винаги го слушам с удоволствие, не само защото казва нови неща, а и защото дава нов прочит на старите. Хората, които слушат този подкаст са дошли за да слушат вашите гости. Научете се да не ги прекъсвате. Никой не се интересува какви спринтове правиш с Ванко. Изключително досадно е да слушаме този скрит PR.
Селчук Сюлейман
Селчук Сюлейман 4 ай бұрын
Много е досаден. Пък толково добри специалисти му идват
housearea
housearea 9 ай бұрын
Гледам 2-3 подкаста, чакам всеки нов епизод на Легендите, но чакам величията да дойдат и да ни ударят в земята! Прави ми впечатление, че българските специалисти са ни много логично мислещи, гъвкави и техните експерименти и опит са ги довели в практиката дори извън България! Просто Велики Легенди!
Ивайло Иванов
Ивайло Иванов 9 ай бұрын
Страхотни Поклон......
Александър Кръстев
Александър Кръстев 7 ай бұрын
Респект,за Гостите,идеята и темите!Много от гостите Ви са били консултанти или автори на най-доброто за съжаление вече несъществуващо списание Олимп(включително и настоящия)...та Евгени Ангелов може да е интересен събеседник!
Ваня Stefanova
Ваня Stefanova Ай бұрын
Мили хора, ако искате да направите нещо добро за себе си, за своите близки и за благото на всички, можете да се присъедините към добровлците от международния проект Съзидателно общество. На 22 април и на ютюб се излъчи международния онлайн Форум "Глобална криза. Изход има." Доброволците озвучиха истината, която е скривана от хората. Те са независими изследователи от 180 страни. Извършват мултидисциплинарни изследвания, които не са по силите да изпълнят нито един друг институт или организация в света. Глобалната криза - това е ужасяваща реалност, която обхвана нашия свят и скоро напълно ще го разруши. За съжаление, повечето хора днес не подозират за предстоящата заплаха. На 12 ноември 2022 г. се проведе международния онлайн форум "Глобална криза. Нашето спасение е в единението", на който беше обявена шокиращата климатична прогноза, получена с помощта на техния математически модел. Сега е известна точната информация за гибелта на нашата планета и природните катастрофи, които ще станат причината за това. Даденият климатичен доклад е резултат от 27 години упорит труд на огромен брой доброволци: учени, специалисти и независими изследователи. Климатичният цербер с всеки изминал ден набира сила. Очевидно е, че ако не предприемаме никакви действия, цялото човечество е обречено. На 22 април 2023 г. на международния онлайн форум "Глобална криза. Изход има" казаха какви събития ще се случат на нашата планета до 2036 г. и защо гибелта на планетата не е най-страшното, с което човечеството предстои да се сблъска. Остават няколко години, за да се промени хода на събитията. Все още имаме шанс, но за да го използваме, всички хора трябва да знаят за него. Днес бъдещето зависи от избора на всеки човек. Този избор е прост - ще съхраним ли живота на Земята или не. За да не допуснем фаталното развитие на ситуацията и да разберете какво можем заедно да направим, за да спасим човечеството, гледайте международния онлайн форум "Глобална криза. Изход има" Разкажете за този форум на всички платформи, във всички социални мрежи! Всеки трябва да научи за този форум! НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ХОРА! ВСИЧКИ НИЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В МИР, БРАТСТВО И ЛЮБОВ! Ако ТИ си за Живота, нека заедно построим нов прекрасен свят за нашите деца, за да имамат те бъдеще, защото как ще се оправдаем пред тях, ако се случи непоправимото, какво ще им кажем, че не сме повярвали на тази информация и сме я пренебрегнали с лека ръка, мислейки си, че това са врели некипели??
ferofernandes
ferofernandes 9 ай бұрын
якоооо👏
Anton Georgiev
Anton Georgiev 9 ай бұрын
💯👍
Jordan Stoychev
Jordan Stoychev 8 ай бұрын
Ще има ли епизод с Антон Петров?
Denis Dinkov
Denis Dinkov 9 ай бұрын
Нали знаете, че е престъпление ако не го поканите отново!?
Lyubomir Stoykov
Lyubomir Stoykov 9 ай бұрын
Коя книга препоръчвате на професора?
Dimitar Metodiev
Dimitar Metodiev 9 ай бұрын
ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ
raiobobi
raiobobi 4 ай бұрын
Баси как го прекъсва и говори през него...
Ivan Stanchev
Ivan Stanchev 9 ай бұрын
Кога ще поканиш Киро Брейка
Van Dam
Van Dam Ай бұрын
защо е нужно водещия да се надвиква с госта си , не може ли да се ислушват. Инъче информацията е полезна.
RadostINN
RadostINN 9 ай бұрын
Г-н Харизанов, моля Ви спрете да говорите през гостите си. Звучи като неприятен шум и прекъсва мисълта на говорещия. Хубаво е, че сте на 40г и сте 106кг, ама все пак сме дошли да чуем експертите, които сте поканил.
Anatoli Prokopiev
Anatoli Prokopiev 9 ай бұрын
Към водещият може ли да не прекъсвате когато говори госта?
Danko
Danko 9 ай бұрын
На бялото черно не може да се каже, много сериозен гост и много качествен разговор!
IFBB PRO Добри Делев в "Легенди" / IFBB PRO Dobri Delev @ Legends
2:39:12
ИРИНА КАЙРАТОВНА & HIRO - ADJARE GUDJU
03:55
ГОСТ ENTERTAINMENT
Рет қаралды 1,3 МЛН
«Біздің сынып» телехикаясы | 1-бөлім
51:35
Qazaqstan TV / Қазақстан Ұлттық Арнасы
Рет қаралды 537 М.
Ouch.. 🙈
00:28
Celine & Michiel
Рет қаралды 6 МЛН
2&200 в Impact
2:55:20
Стан и Никола
Рет қаралды 96 М.
Атанас Николаев в "Легенди" / Atanas Nikolaev @ Legends
1:41:38
Легенди / Legends
Рет қаралды 13 М.
Загадката Мадарски конник - История.BG - 31.10.2022 по БНТ
57:07
Българска Национална Телевизия БНТ
Рет қаралды 32 М.
ИРИНА КАЙРАТОВНА & HIRO - ADJARE GUDJU
03:55
ГОСТ ENTERTAINMENT
Рет қаралды 1,3 МЛН